Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #475022

Sv: Inga nyförvärv!!
rackham: Det handlar om 1) kontakter 2) stålar. Att Brynäs inte har pengar är känt se´n länge men att dom har taskiga kontakter visste i alla fall inte jag.

Ingen skugga över Sundlöv - än. Nog fan gör han vad han kan. I ett forum på en av hockeyns dagissidor har en blivande nobelpristagare presenterat idéen att det är begåvade sportchefer som avgör var NHL-stjärnorna hamnar. Av en händelse rankar ljushuvet dom fattiga lagens sportchefer som minst begåvade (däribland Sundlöv givetvis). Är utbildningsväsendet nerlagt? Sträcker sej allmänbildningen inte längre än till dokusåpans värld? Eller är det drogmissbruk som tar ut sin rätt?
Med dom medel Sundlöv tycks förfoga över borde han belönas med bragdguldet 2005 om han fixar nytt kontrakt. Tar han laget till slutspel borde dom döpa ett torg efter honom.

Det värsta med NHL-importen är ju att dom satsande allsvenska gängen blir jävligt giftiga i kvalet när dom ställs mot dom elitserielag som valt att inte satsa. Det är inte alls omöjligt att två av årets elitserielag degraderas i år. Brukar chansen för elitserielagen vara 70-30 normala år handlar det om 50-50 denna säsong. Kvalspel - nej tack!

En annan positiv Brynäsnyhet är ju att Gavlerinkens parkeringsproblem kommer att lösas inom ett par år. Det är värt fyra Peter Forsberg och en Marian Hossa.
Kommentera