Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #476635

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 26/12
70 Rodrigues: Har inte mkt att komma med idag då jag varit upptagen med annat (middag) i stort sett hela kvällen. Hade min walkmanradio med så jag iaf kunde få reda på ställningen.
Verkade iaf som att det var en jämn tillställning i första.
När dom får 2 snabba i rask följd så går nog luften ur killarna lite grann.
Modin verkar tydligen ha kommit igång till sist, efter att ha varit mkt blek hittills. Nu har han nog kommit ikapp träningsmässigt och Timrå, som jag redan från start klassat som guldkandidat, blir ännu bättre. Bara att titta på deras laguppställning så förstår man att det inte är ett lag man bara går ut och kör över direkt.
Ingen skam att torska mot detta lag. Trots att jag som vanligt är optimist så konstaterar jag att det har känts lite som att vi för tillfället är i en liten negativ trend, rent mentalt. Övriga lag därnere som vi tampas med har alla, på papperet iaf, blivit lite bättre. Dessa lag har kunnat gå in i omstarten med en anda av lite mer positivism, även om det inte automatiskt innebär att man blir bättre pga sina på papperet bättre förstärkningar. Förlusten av Timonen, som inte heller blivit ersatt, tar nog minst lika mkt på psyket som det försämrar kvaliten på laget.
Det är som jag hela tiden framhållit, lagen som nu ligger därnere som vi tampas med, och inte lag av Timrås kaliber. Visst är det alltid bra om man kan ta några "bonuspinnar" mot dessa topplag, men idag gick det inte.
Man måste för det första ha första målet (kan tyckas vara en klyscha, men alla hockeykännare vet att i dagens hockey är det en mkt viktig sak), plus att man måste sätta de chanser man får. Speciellt frilägena.
Har vi dessutom både Dackell och Sulku på skadelistan, så kan man väl konstatera att dagens resultat inte var direkt sensationellt.
För övrigt håller jag med Lilljanne, när jag läst igenom dagens inlägg under och efter matchen: Klar Lunarvarning på många.... :-)
Hur såg Almtorp ut, förresten?
Kommentera