Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #479114

Sv: Brynäs materialare slutar... brist på pengar!
Lilljanne: Vi vet kanske inte hela storyn kring det här med materialaren. Vet av erfarenhet att när media i allmänhet och GD i synnerhet sätter sin spin på saker så vet man aldrig vad som kan hända.

Det allvarligare problemet är förstås den eviga följetongen med pengar. I mina mörkaste stunder brukar jag tänka att kanske behövs det en degradering till allsvenskan för att Gävle ska vakna och fatta vad Brynäs betyder för dem. Nu verkar det som om en viss förbättring håller på att ske, men (skrev han för hundrade gången) jämför med hur lag i liknande eller mindre städer och regioner (Mora, Timrå, Färjestad eller i AS Växjö, Skellefteå, Halmstad, Rögle) ställer upp för sina hockeylag. De har förstått betydelsen av att ha ett lag i höga serier som marknadsför staden och regionen. Vad vore Gävle utan Brynäs? Skumbilar? Kaffe? Hur många vet att Gevalia ens kommer från Gävle?

Brynäs kanske skulle inleda ett samarbete med Uppsala Hockey med mål att slå ihop föreningarna, Uppsala Brynäs Hockey låter väl bra, med bas i Uppsala? Det, ni, det hade satt fart på intäkterna.
Kommentera