Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #483921

Sv: Föga förvånande...
Metal Guru, scim m.fl.: Vad är rättvisa förutsättningar i era ögon? Om det nu är okej att byta, köpa och sälja spelare 4 gånger under en säsong, varför låta oss nöja med det? Varför kan vi inte tillåta lagen att byta spelare med varann alternativt köpa eller låna in från andra ligor under HELA säsongen vid behov? Före sista och avgörande SM-finalen plockar Brynäs in en NHL-femma som spelar gratis eftersom dom är hedrade bara av att bli tillfrågade. Rättvist? Javisst! Men moraliskt, etiskt eller vettigt?
Självklart finns det en smärtgräns när det här med transferfönster bara blir löjeväckande. Vad jag förstår är det helt i sin ordning om Hossa plötsligt hittar en gammal flamma i Gävletrakten och därför bestämmer sej för att spela med Brynäs resten av säsongen. Resten av slovakkolonin vill givetvis hänga med. Rättvist och möjligt för alla fixa? Snarare ett uttryck för god hand med fru Fortuna.
Ser att ni nämner bl.a. Arnason i samband med Hossa och moras övriga slovaker. Men jag måste ha missat poängen, kan nå´n förtydliga, tack?

modo: Tror ni att ni blivit bortdömda i övik? Tips: åk och se en bortamatch.
(vem blir först: "jag har faktiskt...")
Kommentera