Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #484068

Sv: Föga förvånande...
Metal Guru:
"Vi pratade rättvist. Moraliskt, Etiskt eller Vettigt är någon annan tråd i tråden. Det är du själv som fört in det här."
Så enkel är världen i Dalarna? "Idag ska jag bara vara rättvis och inga sketna sidospår", "imorgon ska jag köra moraliska stuket" osv. Det måste vara en mas som konstruerat dagens modell för värvningar i ES.
Jag säger ju att det är rättvist men det är ointressant när dom andra aspekterna visar att systemet är helt sjukt. Och när ett sjukt system ger lag olika förutsättningar är ett logiskt förslag att stänga Elitserien. DET är rättvist!

Visst har Brynäs värvat proffs. Vilken idiot har påstått nå´t annat? Men att jämföra dom få fiaskovärvningar vi gjort med Hossa & co... Era värvningar håller er kvar i Elitserien (grattis), våra (brist på) värvningar spelar oss ner i allsvenskan. Jag törs påstå att utan den tillfällighet som kallas NHL-lockout hade mora spelat kvalspel istället för Brynäs. Rättvist? Kanske. Snyggt? Nä, inte alls.

Och det här med att plocka in kanonspelare som kan avgöra tabellens utseende för en, två eller tio matcher mitt under säsongen kan jag säkert vänja mej vid. Problemet är att det aldrig kommer att hända igen. Nästa år får ni vara nöjda om ni kan köpa loss Christian Sjögren från Brynäs i Allsvenskan för några matcher.
Kommentera