Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #484144

Sv: Föga förvånande...
Metal Guru: Uttrycket "poetisk rättvisa" är ju ett vedertaget begrepp som innebär att den som tycker sig ha blivit utsatt för en orättvisa ändå till sist får upprättelse på ett eller annat sätt. Exempelvis genom att tillfälligt stänga ES. Nu är jag så pass realistisk att jag inte räknar med det alternativet utan hade väl mest satt mitt hopp till att NHL drog igång igen.
Nu verkar ju även det hoppet ha runnit ut i sanden, så det är bara att bita ihop och gnugga på.
Som sagt, jag håller med dig i ditt resonemang om det rättvisa i att alla lag har haft samma förutsättningar, när nu konflikten blev ett faktum.
Hela resonemanget om orättvisa grundar sig väl för oss Brynäsare på det faktum att vi hade värvat klart och hade ett i våra ögon slagkraftigt lag INNAN konflikten blev ett faktum. Tror att de flesta andra som ansåg sig vara i samma läge tycker samma sak.
Vill förtydliga vad jag menade med att "I Moras fall handlar det om spelare som öht inte har ngn anknytning till laget sedan tidigare."
Jag ville bara försöka förklara vad jag trodde att den som startade hela tråden menade: att det skulle vara lite mer "rättvist" om ett lag under konflikten, från NHL värvade gamla f.d hemmaspelare än om man värvade
NHL-spelare som inte hade ngn anknytning till det egna laget (i detta fall Mora).
I övrigt håller jag som sagt med om att rättvisesnacket inte stämmer vad gäller förutsättningarna när konflikten väl blev ett faktum.
Kommentera