Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #487643

Sv: Brynäs satsar
Lundström 6:
Problemet ligger i att de ej ens besvarar något man tar upp med dem, när man skriver till dem.. Skall ge ett exempel?
För flera månader sedan tänkte jag arrangera kontinuerliga resor till Gavlerinken från Sundsvall elller Hudiksvalls området. De hade redan dock sådana planer i åtanke, varvid de skulle informera samt höra av sig till mig lite senare vad som hände kring det hela.
Har inte hört något ännu, varvid jag har lagt ner detta. Jag skickade även ett mail angående en insamling om man kunde tänkas få hjälp med att få ut information till medlemmarna,vart tyst även där.

Information samt kontaktnät med personer till respektive supporterklubb är av undermålig kvalitet. Har förbättrats de sista åren men är ännu altför dålig, för att ens nämna. Mig veterligen har exempelvis BSKV knappt fått ett telefonsamtal från någon i Brynäs styrelse under de sista 8 åren.

Brynäs läser måhända inte det som står här, men jag har hört att de läser vad som skrivs på Brynäs IF:s eget debattforum.
Mitt tips är dock att ta kontakt med styrelsen eller kanslisterna först och främst, som Lundström säger, men jag har gett upp det för egen del..
Kommentera