Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #489654

Sv: Hur får vi mer drag i Gavlerinken!
GävleLasse, Huge m fl: Intressant diskussion det här. Uttalar man någon form av kritik mot styrelse, sportchef eller sportkommitté, spelare eller lagledning så är man alltså en svikare, en medgångssupporter, man ställer inte upp för laget? Är det korrekt uppfattat? Om det är så ni tänker är ni, med all respekt, ute på turné, gubbar. Jag kan bara svara för mig själv. Jag har alltid varit Brynäsare, lär alltid förbli det, jag försöker på alla de sätt jag kan bidra till att stärka klubben och driver opinion i frågor som jag menar är av betydelse för klubben på lång sikt, inte minst det lokala och regionala näringslivets stöd till Brynäs.

Jag har fortfarande förtroende för Micke Sundlövs arbete som sportchef och hoppas han ska fortsätta i den befattningen också kommande säsonger. Men jag menar att det var ett misstag att inte värva vid senaste fönstret, och det misstaget kommer att skapa stora problem för oss framgent. Jag tror inte att vi kommer att gå till slutspel. Vi kommer att få problem att undvika kvalspel.

Observera att detta alltså är vad jag tror. Vad jag hoppas är en helt annan sak, det tror jag de flesta här förstår. Om ni har svårt att förstå den subtila distinktionen så kan vi väl skriva ett brev eller bubbla mig nästa gång vi båda är online. Ibland kan det faktiskt vara så att framsteg kräver att dewt finns folk som inte säger ja och amen till allt, utan som uttalar kritik. Organisationer som har starka ledare med ett gäng ja-sägare runt sig får ofta problem. Åke Ortmark skrev för några år sen en bok som heter Ja-sägarna, kolla in den. Riktigt bra.

Alltså, mitt supporterskap är det inget som helt fel på. En del av detta supporterskap innefattar, som jag definierar det, inte bara att nicka medhåll och applådera allt som sker, utan också att genom kritisk diskussion faktiskt bidra till att göra klubben och verksamheten bättre.
Kommentera