Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #490444

Sv: Brynäs-FBK
Huge: ""Vem ska ställas till svars då?"

För denna säsongs insats: Lockouten."

Tycker att Du har både rätt och fel. Du har rätt såtillvida att många av oss tippade Brynäs topp 4-5 när det var klart att både Dackell och Honken skulle komma tillbaka. De två tillsammans med Wahlberg, Sulku (som Ersatz för Marko T, typ) och Vesa tillsammans med de gubbar som var kvar från förra säsongen hade nog med spelkapacitet för att ta oss till slutspel. So far, so good. Sen vet vi alla vad som hände. Brynäs, kan vi se med facit i hand, gick bort sig när man trodde/chansade på att det inte skulle bli någon NHL-konflikt. Möjligen var det också så att den klena kassan ledde till att man tog den rövaren. Well, rövaren gick inte hem, och när konflikten var ett faktum hängde inte Brynäs med.

Var detta bara ett strategiskt misstag, eller var det helt enkelt så att det inte fanns pengar att värva för? Mitt intryck är att sponsorerna sköt till en del pengar för värvningar av Bommen, Arnason och Timonen. Men andra klubbar hade mer pengar att handla för. Därför spöar de oss idag. Detta är en crazy säsong, men vi måste gilla läget. Vi kan klaga oss hela vägen till AS. Och vi kan sitta passiva och tro/hoppas att det löser sig, men det gör det inte. Tåget går nu och det gäller att haka på. Har man inga pengar att värva för så säg det.

Rikaste klubben vinner SM. Glöm klubbkänsla, glöm ungdomssatsningar, glöm hockeykulturen i Gavlerinkens väggar. Beklagar.
Kommentera