Brynäs IF

726312 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #491402

Sv: Ingen vill till Brynäs
64Waern: "bocken: Vore kul att du som verkar veta hur det fungerar inom organisationen förklarar på vilket sätt dom är dåliga och ansvarslösa."

Eh..jag måste svara.. För de flesta av oss här, trots allt, är det tämligen uppenbart. Vi behöver inte ha dygnet runt-bevakning på Sundlöv för att se att han totalt misslyckats i sitt jobb att få hit spelare. Håller någon inte med? Vi behöver inte fråga en hockeyprofessor för att konstatera att vi är lika dåliga som tabellen visar. Håller någon verkligen inte med?

Ja, det är ansvarslöst - eller ett totalmisslyckande - om Brynäs har en målsättning att vara ett slutspelslag, och då tänker jag inte på tabelläget utan hur j-a dåligt laget spelar.

Men det kan lika gärna vara mer eller mindre planerat. Har de målsättningen att bara hålla sig kvar för att mjölka pengar ur supportrar i väntan på att rinken ska rustas - eller bara av ren idioti - ja, då kanske de lyckas. Hör och häpna, vi kanske klarar en tiondeplats igen med ett j-a flyt och klarar målsättningen. Men år efter år så här - det håller inte i längden.

Det finns inget eller ingen att försvara. Det handlar om ett misslyckande. Inse!
Kommentera