Brynäs IF

726312 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #491500

Sv: Ingen vill till Brynäs
claesw: Allt jag säger är att vi supportrar bör visa ett tydligare missnöje. Tro det eller ej men hockeylag har ekonomiska intressen inte helt olikt det som vanliga företag har. Tycker konsumenterna att företagens produkter är dåliga handlar de färre produkter. Företagen märker detta och ordnar till produkterna. Konsumenterna blir gladare och företagen får in mer pengar som de kan investera i annat.

Likheterna finns. Skillnader finns också. Brynäs är t.ex. mer eller mindre ideellt, dvs oprofessionellt i sammanhanget. Ja, det funkar på korpnivå och ja, det funkade t.om. bra på 60- och 70-talet men inte längre. Det är givetvis lätt att kritisera Brynäs idag men de bakomliggande problemen till den sorgliga ursäkt till hockeylag vi ser i Gavlerinken är den oprofessionella organisationen. Klubben har inte marknadsanpassats och ligger hopplöst efter. Otroligt mycket ska hända för att Brynäs ska kunna bli ett topplag igen.

Hur många hejarramsor ni än kör eller hur många matchtröjor ni än bär lär det inte hjälpa Brynäs och den kris klubben befinner sig i.
Kommentera