Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #491559

Sv: Ingen vill till Brynäs
Magico: Med så många och stora och självsäkra ord har Du förstås rejält på fötterna? Du vet vad som sker i Brynäsorgansiationen? Du tror att de inte själva är otroligt besvikna och att de arbetar för att komma ur situationen? Du tror att de inte själva inser att det var ett misstag att inte värva senast, när de verkligen ansträngde sig för att värva spelare? Sundlöv var enligt uppgift uppe i spelarbussen när All Star Team var här och spelade.

Det är alltså inte så att vi HS-chattare har monopol på intelligens och tankeförmåga och att Brynäs klubbledning inte har det. Det har skett otroligt mycket i Brynäs organisation de senaste 18 månaderna. Vi har legat långt efter de andra klubbarna men avståndet minskar hela tiden.

Varför inte fråga lite intressantare frågor istället? Hur kan det komma sig att SSK och Leksand (dagens exempel) kan värva spelare medan Brynäs inte kan det? Därför att sponsorerna går in och möjliggör det. Innan vi begär Sundlövs huvud på ett fat skulle vi kanske titta lite på sponsorernas agerande. En del har skjutit till pengar men överlag är det enormt dåligt stöd. Ska det behövas en degradering till AS innan Gävle inser vad Brynäs betyder för stan?
Kommentera