Brynäs IF

726298 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #497305

Sv: Motståndarnas viktiga matcher (för oss)
Beezer: Jo men allt han (Anrell) skriver angående Brynäs är riktigt. Jag har följt laget sen början av 80-talet. Insatsen igår hör till en av de fem (?) sämsta jag sett laget åstadkomma. Total katastrof från ledning till fjärdekedja om man bortser från stackars Honken (och kanske J.A). Daniel Johansson kan omöjligt få spela på några matcher efter det här. Sjödin ser gammal å stabbig ut, Dackell är då rakt ingen förstärkning om han spelar som igår (halvskadad?), Molin har blivit feg igen trots positiva tendenser veckan efter nyår, Cassel helt yr...med mera, med mera.....

Ja inte mycket positivt! Märkligt när en kille som inte platsar i en annan bottenkonkurrent omedelbart blir tongivande i Brynäs. Jag tänker på Jonas Andersson, minst dåliga utespelaren igår.

Bergeron måste funderat vad han gett sig in på.........

Kyrö för grön i detta utsatta läge, det har jag nämnt förut. Igår var det en taktisk misär, en totalkatastrof. Att gå in i en match med inställningen att backa hem, avvakta ochöverlåta allt initiativ till motståndaren gör att man kommer fel in i matchen och blir passiv. DÅLIGT KYRÖ/LARSSON!!!! Vill ändå inte såga Kyrö. Han gör vad han kan efter sina förutsättningar. Misstaget har begåtts på högre ort. Kyrös erfarenhet kanske räcker i medgång, men nu behöver laget en tryggare, mer erfaren ledare.
Kommentera