Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #499675

Sv: Bild på nya arenan!
Jompe: "Inte ens MIF-gänget håller på som man gör i Gävle."

Nej, men det kan ju bero på att Malmö helt är i avsaknad av riktig hockeykultur. Brynäs var mitt uppe i sin glansperiod när MIF kom till världen.

Men visst; "Du hittar ingen annan klubb i elitserien som har så många knarriga supporters".

Stämmer, och det får vi tacka vår hockeyhistoria för. Både du och jag, munkas och Huge och alla andra inser, och anser, att Brynäs inte bara är hästlängder sämre idag än för 30 år sedan utan också på väg utför - om inte något görs för att bryta trenden (fel?). Ni anser att klubben gör så gott de kan, utan någon som helst egentlig insikt i vad föreningen gör på kansliet. Ni har ett för mig märkligt tålamod medan jag anser att klubben i-n-t-e gör så gott de kan, tillika utan någon som helst insikt i vad föreningen gör på kansliet. Det är det vi kan diskutera och är det vi diskuterar. Ingen av oss vet vad som sägs bakom stängda dörrar men vi ser det ser sker på isen. Bedrövligt, säger jag.

"Ingen stolthet över att man har en av Sveriges absoluta toppföreningar inom sin kommun."

Brynäs är ingen toppförening. Jag är stolt över de guld föreningen tagit och jag skulle gärna se att de tar fler men med den utveckling av hockeyn som har skett de sista decennierna är det bara att konstatera att Brynäs inte hängt med. Alla håller med mig där (fel?). Jag kan inte sitta på min nötta bänkplats i Gavlerinken och säga att "det är bara att ta nya tag". Det räcker inte! Det krävs ett helt nytt tänkande för att driva hockeyförening på toppnivå på 2000-talet. Kanske, kanske är Brynäs på rätt väg? Ni tror säkert det - jag VILL tro på det - men inget vittnar om det. Därför visar jag mitt missnöje. Därför menar jag att klubben fortfarande är omodern och kanske hopplöst efter – åtminstone med nuvarande ledning/kultur.

Men jag, liksom ni, vet inte vad som sker bakom stängda dörrar. Vi ser det vi ser, vissa ser det de vill se. Döm själva vem som är vem.
Kommentera