Brynäs IF

726305 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #500124

Sv: Frölunda-Brynäs 1/2-05
Vi har ju inte haft ett stabilt lag heller denna säsong. Är vi inte uppe i 40 spelare? Det är ju inte lätt att spela ihop ett lag då det förändras under alla dessa tranferfönster. Hörde en intervju med Roger Melin på sportradion idag, och LHC satsade på att ta hem tre BHL spelare. Nu blev det dock fyra men det gick ju bra.

Tittar man på poängligan så hittar man ju Huselius i topp på 48 poäng, Morrison på 8:e plats med 38 pinnar och Knuble på 10 plats med 34 poäng. Dessa tre värvningar kan ju klassas som en hit! Dessa tre spelare har väl i princip varit med från start, Huselius har väl haft en del skador och spelat 32 matcher men leder ändå poängligan.

Som sagt, så här med facit i hand så är det ju ganska enkelt att konstatera att man skulle ha varit ute och värvat tidigt, och inte som det blev nu, lite desperat på slutet.

För ett tag sedan var det någon som visade en intressant tabell där ju fler omsatta spelare i laget dessto sämre placering i tabellen.

Vet igentligen inte vart jag vill komma, men det känns som vi verkligen måste rikta in oss på kvalserien i vår, och börja den mentala laddningen för den. Om Malmö fortsätter som dom gjort nu så lär ju deras självförtroende växa...
Kommentera