Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #500332

Sv: Frölunda-Brynäs 1/2-05
p j davydjoos: Jag vill börja med att säga att Gavlerinken tar in 6147 sedan är det fullt. Publiksnittet ligger en bra bit över det budgeterade 4500 pers/match så vi är på rätt väg. Jag var och köpte biljett till Modomatchen här om dagen och allt som fanns var ståplats, så det borgar för mycket folk återigen. Tyvärr så har tendensen varit att det blir dåligt med folk om
Brynäs förlorat matchen innan eller om det är en måndagsmatch.

Det som måste göras som nummer ett är att få mer stabilitet spelmässigt. Vet man att gubbarna i laget kommer att göra sitt bästa så tror jag att även publiken kommer, men de bottennapp som man bjudits på med jämna mellanrum i kombination av tabelläget är den stora bidragade orsaken. En annan orsak är att De som ändå är där är alltför tysta. Jag kommer ihåg flera gånger där Brynäspubliken blivit överröstade av ett 50-tal motståndarsupportrar...(När Brynäs ligger under målmässigt ska tilläggas)

Jag tycker att lördagens möte som berättades på hemsidan och i nyhetsmail om är en bra grund för en bra nystart på det som händer kring matcher etc.

Men jag håller med dig i det du säger... NÅT måste hända.
Kommentera