Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #500438

Sv: Bild på nya arenan!
Huge: Dödgrävare, intressant ord.. Vi har lite olika uppfattning om vad som är vad du och jag.

"Helt plötsligt drabbas du av en tillfällig(?) blixt av insikt och konstaterar:
"Börja där, stabilisera laget och klubben," Det är ju precis detta som den nya ledningen har börjat arbeta med. Vi vanliga dödliga fattar att det inte går på 1 säsong. I nästa andetag är du tillbaka i ditt ologiska dödgrävarresonemang: "Det som talar emot är givetvis det vi ser idag. Klubben tycks skötas så jävla dåligt," Din logik går som sagt inte av för hackor: Först konstatera att den ekonomiska situationen har blivit bättre, och sedan såga de som är ansvariga för den förbättrade situationen..."

Det är bra att ekonomin är bättre, och jag förstår att de inte går att rusta upp ett nermöglat, unket skepp från att haverera på kort tid. Mitt resonemang är att jag är tveksam till att vi verkligen går mot bättre tider, att nödvändiga förändringar är inom sikte eller hur det är. Du är övertygad att det är så, ja jag hoppas det också. Nu eller aldrig.

Sedan att kalla denna säsong för "lotteri" eller "Kalle Anka" får stå för dig och dina likasinnade. Jag anser att Brynäs kunnat värvat bättre innan säsongen och vid de transferfönster som varit. Vi ser ju nu, trots ett par hyggliga nyförvärv har vi absolut inget att sätta emot de bra lagen eller ens de dåliga. Kvalspel är fortfarande givet, frågan är om Brynäs mäktar med att stå emot Malmö, Leksand och Rögle som också har gjort en del hyggliga värvningar samt några betydligt bättre.. 50/50 säger jag.
Kommentera