Brynäs IF

724412 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #502927

Sv: Årets Brynäs!
rackham: Jag tycker inte att vi ska byta sportchef. Finns inget som tyder på att Sjödin skulle bli en bättre sportchef än Sundlöv.

Jag tror inte heller att det finns några problem i styrelsen. De delar av styrelsen jag känner till har jobbat kopiöst och professionellt. De stora förändringarna måste komma i organisationen i övrigt. Jag har blivit allergisk mot orden "ideellt" och "oavlönat". Det är gammal Brynäskultur att man jobbar ideellt för föreningen. Ingen modern elitserieförening fungerar så idag. Man har proffs på alla strategiska positioner i organisationen. Vi ska alltså inte ha Janne Larsson på marknadsavdelningen. Janne var en av de största spelarna som spelat i Brynäs, men det gör honom inte till en bra marknadskille. Samma sak med Sjödin. Jag respekterar att man vill ta hand om de gamla spelarna, men använd dem till saker de kan, och sätt utbildat,specialiserat folk på de viktiga platserna i organisationen. Det finns också tecken på en byråkratisering kring klubbdirektören Eriksson som måste stävjas.

I övrigt känner man sig fortfarande bakis efter matchen igår (jo, jag är rätt säker på att det är efter matchen...). Ni är vi avhängda i kön i serien; den lucka vi har upp till ingenmansland kommer vi aldrig att hinna ifatt. Även om vi själva skulle få en Lidnersk knäpp och börja vinna som galningar så lär SSK hålla undan.

Pucken har rätt i en sak i sin krönika. Beslutet att inte förstärka vid näst sista fönstret var ett fatalt misstag. I övrigt är krönikan bara ytterligare en manifestation av Gävlesyndromet.
Kommentera