Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #502956

Sv: Årets Brynäs!
Jompe: Det kommer att krävas ett stort jobb efter avklarad kvalserie. Utbyte av spelar som inte håller, finna en etablerad och stabil tränare som kan ta oss ur den mjäkighet vi nu visar på isen. Kyrö gör ett bra jobb men vi saknar rutin i avgörande lägen.
Nödlösnigarnas tid måste få ett slut.

En ny huvudsponsor av rang som inte ger småsmulor är ett måste. Men vad kan det finnas för företag som är intresserade? Förslag någon?
Sandvik där jag jobbar blir mindre och mindre intresserad av att sponsra, och det gäller generellt. Aktieägarna ska ha 18 % på roce så alla ören ska vara kvar i företaget.

Jag funderade en del när jag stod i kön för att handla kaffe, Gavlerinken är hopplöst omodern. Att hinna handla, gå på toa och vara på plats innan nedsläpp är en omöjlig uppgift. Nu är iofs g-rinken på väg att byggas om men det går lite för sakta. Jag kan förstå folk som inte vill betala biljettpriset, för upplevelsen i sig är inte mycket att komma med. Det var några år sen publiken nöjde sig med att bara se hockey.

Om Sjödin inte ska bli sportchef så tycker jag att han ska skickas på charmkampanj runt om i skolorna i Gästrikland. Få barnen att vilja se och vara medlem i Brynäs, som i sin tur tjatar på sina föräldrar osv. För det är på tok för få av oss i Gästrikland som är medlemmar och går på matcherna.
Kommentera