Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #502961

Sv: Årets Brynäs!
Magico: "Tre poäng och champagnekorkarna flög i taken hemma hos dig, Huge och några andra."

Det där var väl en av de större överdrifterna jag läst. Visst blev JAG glad, dels att det såg bra ut spelmässigt mot Modo och dels att hoppet fortfarande fanns, och jag var inte ensam, det märktes klart i Gavlerinken i torsdags. Men du har klagat gnällt ideligen och man har märkt hur nöjd du blivit när dina domedagsprofetior slagit in.

Du har haft chansen att komma med konstruktiva idéer, förslag på hur det skulle ske förändringar till det bättre. Det kom Nada, nothing ifrån DIN sida.
Du säger att du är en riktig Brynäsare som visar sitt missnöje för att få bukt på problemen. Jag vet inte vart du kommer ifrån men det måste vara ifrån en plats där bara klagomål får saker och ting blir bättre.

Det får mig att ifrågasätta ditt Brynäshjärta. Man ska stötta sitt lag även i motgång. Man skall givetvis vara realist i sina förhoppningar.

Allt har sin tid. Visst måste det ske förändringar i organisationen Men IDAG är totalt fel tillfälle att börja med en massa organisatoriska förändringar. Det måste väl till och med du inse.
Kommentera