Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #502993

Sv: Årets Brynäs!
rackham: Ja det är ett brett spekrum på vad olika personer tycker och tänker. En del vägrar att ge sig, andra gav upp i samband med 5-9 matchen mot Mora.

Jag är för en stor förändring i Brynäs. Men att säga "byt ut honom", är ju lönlöst. Det gäller ju att ersätta nämnde med någon som är mer passande.

En sak gör mig fundersam dock. Hur tänker de när de tillsätter marknadschefer och liknande. En gammal spelare tror jag inte har de kunskaper som behövs. EN chef på marknadsavdelningen skall ha lång erfarenhet inom marknadsföring av ett lag. Inte ha en massa meriter i form av SM guld och vunna skytteligor. Jag kan tänka mig att Brynäs försöker ragga in pengar genom att ha en "kändis/lokal idol" som tar kontakt och få nån slags "Faan-vad-bra-du-var-mot-DIF-94-effekt" istället för en person som vet hur man "säljer" idrottsevenemang.

Jag tycker även att Kyrö skall kliva bort ifrån Huvudansvaret som tränare och få lite mer rutin. Detta kan han få ifrån en erkänt bra tränare med lite meriter. Vi hade powerplay igår men på grund av ouppmärksamhet spelade vi 4 mot 4 i 15 sekunder...Sånt FÅR inte hända när matchen står och väger.
Kommentera