Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #503042

Sv: Årets Brynäs!
rackham: Kärnproblemet dock, är alla de negativa personer som går runt i en tro att man bygger upp en fungerande organisaiton över en natt. Det tar tid att få fram bra folk. Det tar tid att vinna tillbaka det påstådda förlorade förtroendet hos sponsorer. Summa sumarum är att vi Brynästokar runt om i Sverige måste ha tålamod OCH ge den nya styrelsen chansen att visa vad de går för.

Fallet med den nya materialaren är ett dåligt exempel på dåliga anledningar att Brynäs skulle misskötas. Man börjar väl inte att göra om organistationen med att byta materialare.

Ser vi tillbaka på det gågna året så ser vi att det har gjorts enormt mycket som fört Brynäs i rätt riktning. Tyvärr så har detta överskuggats av de utblivna framgångarna rent sportsligt. Vad dessa beror på kan man älta i all evinnerlighet. Konstatera kan vi dock att de spelare som vi byggt laget runt har underpresterat något kopiöst. Skador, misstag i värvningsfönster har även det bidragit till det nuvarande tabelläget.

Men vad har någonsin vunnits på att krypa fram ur sin sten och slå sig på bröstet över att man "fått rätt" även fast det är klart negativt mot Brynäs.
Istället för att säga nånting i stil med, jag fick tyvärr rätt i mina farhågor VAD ska vi göra åt det? Kan vi göra någonting åt det och NÄR ska vi göra det?
Kommentera