Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #503130

Sv: Årets Brynäs!
rackham:
Naturligtvis kan inte vi supportrar styra upp balansräkningen, men kanske kan vi hjälpa till att förbättra arrangemangen under matchdagar, hitta sätt att locka fler till matcherna mm och på så sätt skapa en positiv trend för Brynäs IF publikmässigt.

Det känns som att ledningen uppriktigt är intresserad av att få öppnare attityd mot omvärlden och att vilja till förändring och utveckling finns. Sen är det ju som alltid det intressanta om det blir så också.

Beträffande årsmötena skulle det vara önskvärt med en fullmatad information om kandidater till lediga styrelseplatser - och det i god tid innan. Vad jag minns är det nu som i många andra föreningar så att personerna i fråga kommer upp och presenterar sig och sen rabblar upp lite fakta - inte så lätt som medlem att ta ställning då.

Skulle vi å andra sidan kräva någon form av amerikansk valkampanj där kandidaterna går ut och morsar i stugorna och håller tal på Tures Livs, så kanske vi skrämmer bort kompetenta tystlåtna personer och får en styrelse av babblande stomatol-leenden.
Kommentera