Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #503412

Sv: Årets Brynäs!
GävleLasse o Huge: "Ser vi tillbaka på det gågna året så ser vi att det har gjorts enormt mycket som fört Brynäs i rätt riktning"
Kan ni ge mej lite hjälp här?

westerlind: Visst är det som du säger. Som icke-Gävlebo har man ingen koll på lämpliga kandidater till styrelsen. Jag måste lita på att Brynäsare uppe i Gävle har möjlighet att bedöma referenser och annat som avslöjar vad varje styrelsekandidat är gjord av. Är styrelsen kass har ni gjort ett dåligt jobb i den granskningen. Det borde inte vara så svårt att bedöma lämpligheten. Vet man att den blivande styrelsemedlemmen har vanligt folkvett räcker det långt. Känner man inte honom/henne brukar ryktet på byn avslöja hur det är ställt med det. Sen måste han/hon självklart ha lyckats med nåt i ett kvalificerat sammanhang (företrädesvis i arbetslivet, chef i offentlig el. folkrörelseägd verksamhet är inte nödvändigtvis en merit). rackham, du tycks ju ha koll. Du får informera oss stockholmare om vilka som inte platsar.

rackham: "Hur vända Brynässkutan?"
Som Brynässupporter/-medlem måste det finnas massor att bidra med. Om viljan och engagemanget finns.

1. Publikstöd. Vore gävleborna lika galna som Öviksborna skulle Brynäs ha en handfull flera poäng i årets serie. Finns inte en domare som inte påverkas, mer eller mindre, av den kompakta ljudkulissen varje gång en modospelare snubblar. Dessutom finns det nog en och annan spelare som lyfter sitt spel rejält av publikstödet.

2. Pengar. Med flest hockeysupportrar i Sverige är dagens medlemssiffra löjligt låg (ca 4000). Fördubbla det och vi har en skaplig månadslön till en kvalitetsspelare varje säsong. Dessutom ska vi förköpa oss på biljetter, kioskvaror, souvenirer och allt annat som hamnar i Brynäs kassa. Alla som har råd lägger en hundralapp (minst) varje månad till BIF-support (som borde permanentas). Gå med i 1500-klubben som privatperson.

3. Brynäskänsla. Bidra med lite jävlaranamma. Tifon kan inte överskattas. Andra supporteraktiviteter som syns i media, på läktare eller annanstans. Instifta ett supporterpris till största Brynäshjärta i laget, bästa nykomling eller nåt annat. Skriv insändare och visa att Brynäs engagerar (förr eller senare fattar Gävleföretagen budskapet). Försök sprida positiva "vibbar" kring Brynäs (att vi gnäller här, inom familjen, må vara hänt men står du i kiosken i G-rinken kan du f-n inte säga att ”det är typiskt Brynäs att kaffet är så dyrt”).

4. Ställ krav. Visa att en Brynäsare bryr sej. Lämna egna förslag på åtgärder och aktiviteter. Kommentera styrelsens/ledningens förslag. Gå på årsmötet och ställ frågor alt. ställ frågor genom ombud. Jobbar man för Brynäs ska man ha klart för sej att man är under granskning men också att man har ett starkt stöd (så länge det är förtjänat).

Magico: "Förbättra laget. Förbättra ekonomin. Förbättra organisationen."
Du glömde den viktigaste "konkreta" åtgärden av alla: bli bäst!

munkas - det levande (?) beviset på att Brynäshatet är starkt i Gävle.
Kommentera