Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #505659

Tack för mig
Under en längre tid har klimatet här i gästboken sakta degenererats från en rätt så givande debatt till någon slags personlig klagomur där munkas-familjen (Hocke, Ove Myling, Magico, munkas, Mocke, cusken, munken, Ahlberg) kan leva rövare hemma i sin trygga anonymitet (tror de i alla fall). Dessa personer har självklart rätt till en åsikt men att översvämma vår gästbok med deras "propaganda" är att gå över gränsen. När snart mer än vartannat inlägg består av ett inlägg av dessa personligheter (en till två "schizofrena" personer) och de övriga i stort sätt är motargument som tar lika hårt som att hälla vatten på en gås.
Som en första åtgärd att visa mitt missnöje hoppade jag av som moderator härifrån och nu är det dags för nästa steg. Även om jag sällan skriver här kommer jag att logga ut härifrån efter postandet av detta. Som nåt ämne löd nyligen ”dysterkvistarna har segrat”, vad nu det innebär? Deras största tillfredställelse verkar ju vara att de får rätt och inte att Brynäs når framgång. De är ju bara realistiska och klarsynta, men de ”älskar” fortfarande Brynäs (?).

En sista känga innan jag släcker lyset: Den omröstning som existerade här nyligen (borttagen nu) var det mest patetiska jag sett i mina dagar på HS. ”Vilken plats kommer Brynäs i kvalserien? ”. Inte viste jag att vi redan var där. Jag förnekar inte att risken att Brynäs hamnar där är mycket stor, men innan den teoretiska chansen försvunnit ger i alla fall inte jag upp. Det går bra att kalla mig naiv om ni vill, det sk*ter jag fullständigt i. Jag fortsätter i stället att göra allt jag kan för att hjälpa Brynäs. Denna gästbok ska ju ändå representera Brynäs-fansens åsikter men att en moderator återspeglar sin åsikt i en omröstning anser jag vara helt fel. Om någon är av en annan åsikt kan jag ge ett tips till nästa omröstning: ”Hur många år dröjer det innan HF dör?” det är ju ett fullständigt realistiskt antagande det med.

Lycka till Huge med din nya position!

Rackham, jag hoppas verkligen du får några som kan debattera i din nivå och bolla frågorna du tar upp. Det kan bli lysande i rätt omgivning.

Tack för mig!
(Min användare kommer att ligga kvar så att ingen kan sno mitt namn, jag kommer inte att logga in mer).

-HF
Kommentera