Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #506098

Sv: Tack för mig
Jompe: Jag tycker att snacket här på gb matchar verkligheten När du och dina medsvurna talar om bra diskussioner menar ni vem som var bäst i vinstmatchen eller vilket lag brynäs kan ha störst chans mot i slutspelet. Nu ser verkligheten ut på ett annat sätt. klubben ligger i botten och inget tyder på förbättring. det är inte konstigt att inläggen blir därefter, negativa.

Ni tre har inte tröttnat på oss, "neggoexperter". ni har tröttnat på brynäs. Det brynäs som det inte finns mycket positivt att säga om dessa dagar.
Jag skriver här för att jag vill se en förändring i brynäs. en förändring i supportrarnas inställning till brynäs. jag vill inte att folk ska vara nöjda med att komma längst ner i tabellen varje år. för att detta skall undvikas vill jag se förändring.

Att jag, och fler med mig, skulle vara ett och samma nick är helt absurbt. Det är inte ett fåtal som tycker att brynäs suger. Det är ett fåtal som tror att ett fåtal tycker det. Nu är det fåtalet ännu färre, då tre personer har lämnat dem.
Kommentera