Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #511874

Sv: Tack Sjödda men det är nog dax nu...
Ove Myling: Men att man skall byta ut DJ är det flesta överens om, utam Kyrö, Larsson och Sundlöf. Har han hållhake på dem månntro?

Vad gäller Sjödda så tror jag att han skulle passa som avlastningsspelare i en fjärde line. Till det håller han helt klart måttet. Den här säsongen har han fått dra ett på tok för tungt lass just på grund av alla skador och tunn backbesättning.

Men att Svanbom skulle kliva in och göra nån större skillnad är jag inte så säker på. Vi behöver en "Kronwall", en back som har rutin och spelar enkelt. Håller vi oss kvar i ES så kanske Tuulola kan lockas över. Med honom och ett nyförvärv till tror jag att det skulle se mycket bättre ut, detta örutsatt att NHL lockouten fortsätter, om inte så måste det in minst två till som ersätter Philips och Bergeron.

Tyvärr så är jag rädd att vi kommer att få dras med DJ i nästa säsong då han har kontrakt men kan man få in mer bredd på backsidan genom några värvningar och att ta upp en eller två från J20 så tror jag att man skulle kunna ha råd att låna ut DJ nästa säsong.
Kommentera