Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #515326

Sv: Tänkvärt
GävleLasse: Ja, det är inte så lätt att lösa några problem utan insyn, och insyn får man inte om man inte blir invald i styrelsen... Vad göra? En platsgarant åt 1 st supporter, framröstad av supportrar, att få närvara vid styrelsemöten och vädra åsikter från supporterleden, fungera som en länk? Varje individ kan inte få sitt sagt hur som helst.

Vad sägs om en websida med förslag om vad som ska tas upp på styrelsemöten?
Man skickar in sitt förslag, någon/några fungerar som administratör för detta, lägger in i samt uppdaterar en punktlista, för att undvika dubbla punkter som liknar varandra.
Då kan alla se denna sammanställda punktlista med vilka förslag/ideér som finns, och utveckla dessa (administratören lägger till/ändrar i liknande punkt), samt komma med nya, och den supporter som närvarar vid möten lägger fram dessa förslag/åsikter inför styrelsen...

Samt att den valda supperterlänken som närvarar i styrelsemöten sammanfogar en punktlista med det som man med styrelsen kommit överrens om att man får meddela offentligt.

Då skulle varje anhängare av Brynäs ha lite mer insyn, och lite mer möjlighet att påverka, och inte som nu, känna att man inte kan påverka nämnvärt...
Kommentera