Brynäs IF

726297 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #515372

Sv: Tänkvärt
lindberg: Jag har även jag fått "nyhetsmail", precis samma text som ligger utlagd på hemsidan. Är det någon som behöver en rejäl spark därbak så är det den webansvarige på brynas.se.

p j davydjoos: Jag har tänkt en del i samma banor som du men jag tror att det skulle bli en hel del extrajobb med att sortera ut det ”bra”, man minns med förskräckelse de förslag som kom in från olika håll och kanter när det gällde NHL förstärkningar. En del saknar helt verklighetsförankring.

Jag tror att det bästa vore om man som även jag varit inne på tidigare, att supporters fick vara representerade på styrelsemöten. Om det är möjligt att till och med få mandat tror jag inte mycket på. Men man skulle i alla fall få insyn i arbetet och det som händer i föreningen.

stefan Bskv: Som jag skrev innan så tror jag inte mycket på att ha en sajt där informationen läggs ut. Varför? Främst av två anledningar:
Ett; Det blir för mycket administrativt arbete för den som håller i webbsajten. Nu HAR Brynäs en officiell sida och denna skulle i så fall vara rät verktyg/medie att anvnda ditt såna ändamål. Därför tror jag att påtryckningar om att Brynäs själva skall använda sin webbsajt mer informativt.

Två; Jag tycker att sån information i första hand endast skall gå ut till medlemmar. Nåt måste man ju få för att vara medlem. Ett bra informationsflöde skulle attrahera fler att gå med som medlem och sånt är ju positivt.
Kommentera