Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #515438

Sv: Tänkvärt
stefan Bskv: Detta är precis vad jag har efterlyst. Att samordna allt är viktigt. Om varje skulle sitta och maila in förslag direkt skulle de sluta läsa ganska omgående. Men en sak måste bli bättre och det är informationen på brynas.se En webbsajt speglar många gånger ett företag/förening och därför är det viktigt att det hela tiden är ruljans på webbsajten. Jag kan mycket väl tänka mig att det skulle gagna Brynäs i dess jakt på nya sponsorer om det var bättre "drag" på sidan.

Jag är ganska ny i "gebitet" att intressera mig mer än vad jag ser på sporten om hur det gått för Brynäs till att mer till handling försöka hjälpa Brynäs. Men bättre sent än aldrig.

Vad gäller kvalserien och vad som kommer att hända på matcherna är nog inte aktuellt men jag skulle gärna vilja se att man helt skrotar introt som använts under säsongen. Kör nåt nytt enkelt. Detta skulle kunna ge en signal till spelare att ES är över, nu är det nya tuffare tider. Just kring matcherna skulle man enkelt kunna köra en mer traditionell transatlantisk prägel och köra lite orgel, spela musik som Dr Who och We will rock you i gammal traditionell anda. Och sedan vid mål köra en siren eller mistlur som många lag gör i NHL. Allt för att skapa lite nytt och kanske att "Hedra" Wayne Fleming.
Kommentera