Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #524707

Sv: Brynäs - MIF
Huge: Jag måste säga att jag sett Brynäs spela bättre än de gjort idag. Det syns att det är ny tränare och nya riktlinjer för spelet. Ett besked fick jag idag i alla fall, boxplay fungerar bra. MIF hade två 4 mot 3 överlägen och Brynäs försvarade sig bra. 35-24 i skott visar även detta att det var bra spel långa stunder, problemet var att Lärking envisades med att blåsa sönder matchen totalt. Honken såg stabil ut och jag tror att han kommer att höja sig ett snäpp till vad det lider. Molin gav positiva signaler, Jag trodde inte mina ögon när han smällde på en Miffare så det rungade i sargen. Han var mycket värdeful i boxplay idag och gjorde många bra byten.

Summa sumarum: Jag tror att Brynäs kommer att bli bättre. Ikväll så lyste osäkerheten igenom lite men det finns solklara tendenser att de lyssnat på Fleming och hans spel ide. Jag hörde fleming säga på träningen idag:
"If you don't have a pass, don't force it, Dump it to the boards and try to win the puck" Alltså var det order ifrån honom att dumpa in pucken istället för att chanspassa.
Kommentera