Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #525042

Sv: Brynäs - MIF
Lilljanne: Ekvationen är väldigt enkel. Om man tar fullpris och två platser blir tomma på grund av detta missar brynäs 300:- sänker man till 100:-/plats "förlorar" de 100:- men samdtidigt så får de in två till.

Det är fler som har varit inne på att man måste annonsera bättre i tryckt media. Keb på GD blev fullkomligt översvämad av inlägg med frågor.

Informationen har inte gått fram mao.

Att Gavlerinken är fylld till bredden med dysterkvistar är ingen nyhet. Det är ofta man får höra från överåriga gubbar som "banne mig var med på 60 och 70-talet" hur jäkla dåliga de är numera. Det glimmar i deras ögon när de tänker tillbaka på när Tord Lundström och grabbarna åkte i åttor runt sina motståndare. Vart är alla människor i den yngre medelåldern? Konkurrens från andra evenemang utesluter jag för det finns inte så mycket mer att kolla på just nu. Sitter alla och hoppas på framgångar i sommar, kanske... Jag vet att jag kommer att stötta Brynäs hela vägen i alla fall.

Sen lilljanne så tycker jag att ni stockholmare skall syna er själva om uppslutning på matcherna. Mig veteligt så har inte ishockeyn slagit några större rekord på länge, å då bor ni i en miljonstad. Man läser ofta ifrån Stockholmare som är Brynäsare som klagar på hur illa det är att inte Gävleborna ställer upp och går på matcherna. Igår blev två stockholmsbrynäsare utslängda på grund av fylla...De e ju ett BRA sätt att stötta Brynäs...Eller?

Det verkar vara lätt att sitta på avstånd och peka finger...
Kommentera