Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #525051

Sv: Brynäs - MIF
Lilljanne: Det kanske det som är problemet, att flertalet Gävlebor har gjort sitt val och bryr sig inte om att gå på Brynäsmatcher. Att klubben varit misskött på de flesta sätt under en lång period är ingen hemlighet. Att valet inte gjorts av Brynäsanhängare runt om i landet tror jag är det som hjälpt Brynäs att hålla näsan över vattenytan, tyvärr så är det ett faktum idag att många fans utifrån kommer till Gavlerinken å blir bestörta över hur illa det verkligen är.

Det kanske till och med blir en "Eye opener" för många tillresta om hur läget är. Det är bättring och bot som gäller, det är ett som är säkert. Den bättringen har redan påbörjats, men det tar tid att hitta rätt folk till rätt plats och tyvärr så får man leva med att det blir fel ibland. Sen tror jag att fokus har lagts för mycket på den adminsitrativa delen av föreningen när det gått åt skogen på det sportsliga. Hade Brynäs varit ett lag som legat på en lite säkrare plats i tabellen så hade det varit ett annat ljud i skällan...

Det är vad jag tror. Själv är jag nyinflyttad hit och har gått så ofta jag kunnat på matcherna, köpt de sovenirer jag haft råd OCH de jag tyckt om. Jag gillar inte det där "tigers" som de envisas med att använda.

Men jag försöker att dra mitt strå till stacken i alla fall. På mitt sätt
Kommentera