Brynäs IF

724405 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #533655

Sv: 6:e April.
Usch ja, vilken nervpärs på plats i Nyköping. Stabilt spel fram till 2-0 med forechecking, vilket gjorde att dom ställde till det för sig ett par gånger.
Ngt vi utnyttjade bra. Kändes lite onödigt att dom gjorde 1-2.
Det får Phillips ta på sig: hade pucken fullständigt under kontroll rättvänd i ena hörnet. Skulle bara lyfta ut trissan i mittzon, men deras back på blå var inte en centimeter under 2.20 i längd, så den plockade han ner som ett moget äpple och vips så stod det alltså 1-2.
Efter att ha rett ut ett par BP i andra fick vi spela 5 mot 3 och då visade Molin vägen med järnvilja. Inbrytning från kanten och skott mitt på Aspen.
Returen fullföljde Ove själv och tryckte in puckfan på ren vilja. Mkt bra spel av Ove i övrigt. Offrade sig hänsynslöst bakom mål i slutet för att få undan pucken.
2-3 kommer efter en onödig icing: backskott, eller snarar fösning som styr på ngt framför mål och ställer Honken, som i övrigt var felfri idag.
Tyvärr så bjuder Lärking in Nyköping i matchen då Miettinen drar på sig en tvåa i slutet när deras kille ramlar av egen kraft.
Då kan jag garantera att nerverna satt utanpå.
Som tur var drar dom också på sig en tvåa för hög klubba på Lind, dessutom mitt i eget PP. Tackar och bockar.
Ut med Aspen efter 19.00 men Honken reder ut det hela och alla tillresta Brynäsare kunde andas ut för denna gång.
Trevlig hall och nytt publikrekord.
Fattas bara annat: Sveriges populäraste lag var ju på besök... :-)
Kommentera