Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #534985

Sv: Brynäs vill behålla Fleming
bocken: Skall man hitta rätt folk så får man leta överallt. Att driva fram Brynäs som förening är målet. Det är en sak att göra sin back och sedan finta upp målvakten på läktaren å gör adet vinnande målet, men detta har dessvärre INGET med marknadsföring att göra. Att driva fram Brynäs som FÖRETAG/FÖRENING är en helt annan sak. Många säger att Brynäs som lag saknar en spelidé, vad värre är så saknar Brynäs visioner. Det är mest lappa och laga och sedan hoppas på det bästa.

Det kanske kommer andra tider nu när Arenabygget blir klart. OM det nu blir klart. Personligen kommer jag att avvakta med mina förhoppningar tills en namnsponsor presenterats. Jag såg stora delar av styrelsen i går på träningen och jag tror att de hade ett sponsormöte i någon form.

Vi får hoppas att LAGET gör sin del idag och säkrar en plats i ES. Tyvärr är det ju så att Ledningen skall bygga förutsättningar åt laget och Laget skall även det bygga förutsättningar åt ledningen. Det ÄR lättare att hitta sponsorer åt en lag som är "med"...

I år har det gått åt helv... Vad det beror på kan man analysera ihjäl sig på, det HAR gått som det gjort och nu är vi där vi är. Men förhoppningsvis kan vi börja att se framåt på allvar efter dagens match.
Kommentera