Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #535007

Sv: Brynäs vill behålla Fleming
GävleLasse och Huge: De tre senaste säsongerna har vi slutat 11-10-11 i elitserien. Det finns en gräns för hur många unika förklaringar som kan användas för att förklara den serien. 11-10-11. Den talar sitt tydliga språk, framför allt om man betänker att vi har med en gammal storklubb i svensk hockey att göra.

All förändring börjar med insikt, men insikten skyms av de många unika förklaringarna. Om man säger att de senaste åren bara beror på NHL-konfilkt eller skadeläge eller oflyt eller stolpe ut eller något annat, så ser man inte heller något större behov av att i grunden förändra saker och ting. Man ska alltså ställa sig frågor om vilka mål vi bör ha för föreningen, vilken strategi vi ska ha för att ta oss dit, vilka resurer det kommer att kräva och varifrån de resurserna ska komma.

Brynäs har en stor potential till att komma igen och till att åter bli en ledande hockeyklubb, men den långa vägen börjar med insikt om att det finns påtagliga brister i Brynäs som inte av unik karaktär utan som ligger djupare i organisationen och dess sätt att fungera.
Kommentera