Brynäs IF

724394 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #536406

Sv: Silly season
Huge: Min kommentar av avsaknad av insikt gällde både Brynäs och Din egen analys. För Brynäs del har insikten kommit ganska sent och delas tyvärr ännu inte av alla i ledande positioner.

Vad gäller Din analys så har Du helt rätt i att NHL nästa säsong är en snårig osäkerhetsfaktor som vi måste förhålla oss till. Däremot har Du en förmåga att, försiktigt uttryckt, tona ner de problem som många ser i Brynäs sätt att arbeta. Där finns en brist i insikt. Notera att insikt och krav på förändring inte automatiskt gör en person till dysterkvist, tjötgubbe, neggo-supporter eller HS-marinkårssoldat. Det finns en tredje ståndpunkt, och den ståndpunkten heter analys, insikt, strategi, förslag till handling. Brynäs måste våga formulera djärva mål för sig själv. Jamen finns ju inga pengar, säger Du. Nej, vilket kanske beror på att ett ES-lag som har som målsättning att undvika kvalserien är inte sådär görsexigt att sponsra.

Ge sponsorerna ett atttraktivt paket att stödja! Tala om för dem vilka våra mål är, hur vi tänker ta oss dit och förklara för dem varför de bör vara med på det tåget!

If you want to fly with the eagles, don't hang out with the ducks.
Kommentera