Brynäs IF

725424 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #53942

Sv: AIK-BRYNÄS
En liten tanke bara efter snacket om att Melin är förbrukad. Visst han har varit här länge nu.
Så, vad behövs i en ny tränare? Någon som kan få igång viljan, självförtroendet och farten i laget? Någon som är erfaren och vet vad som krävs? Rätta mig om jag är helt fel ute, men Anders Hedberg som ju slutar som general manager i år. Jag vet inte riktigt hur han är, men skulle han inte kunna tillföra något?

Som sagt, bara en tanke... Men han gillar utmaningar, och det är väl det Brynäs är i dagsläget?

Men, vem ska vi ha som tränare för att få laget på rätt köl igen?

Och en fråga till, vilka spelare är vår framtid då "gamlingarna" slutar?

Jag tror att Brynäs reser sig inför nästa säsong. Är förhoppningsfull, men jag vet inte hur det kommer att gå till.

Kanske en breddning av truppen är att föredra. Kräver extra sponsorpengar för att ha en stor bred trupp, men nå'n gång måste ju även Brynäs börja satsa för att hänga med i utvecklingen.
Vi måste nog ha fler centrar att tillgå redan under försäsongen.
En nogrann utredning om hur alla skador uppstod bör också ske för att förhindra samma öde även nästa säsong.

Denna säsong är ju inte den roligaste i mannaminne, men å andra sidan har den ju ändå visat att det finns många individer som trots dessa motgångar ändå visat sitt engangemang för laget, vilket dock skett i många olika former. Klagomål har utlöst varandra. Förtvivlan i de flesta fall. Men även vissa fall av tro på laget och förhoppningar om att det hela snart ska vända.

Jag hoppas på en vändning snart, om inte för ett nytt sm-guld, så iallafall för att återupprätta äran att vara Brynäs-supporter.

Men, jag som har trott på att säsongsavslutningen skulle kunna vara höjdpunkten på säsongen börjar nu tvivla på att vi kommer att få se något klassiskt Brynässpel denna säsong(möjligtvis något extra kämpa-poäng). Och hoppas istället på en guldkantad säsong som följer, och en ljusare framtid än den dystra vinter vi nu genomlider...
Kommentera