Brynäs IF

725423 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #54558

Sv: VAR ÄÄÄR NI??
Till cleasw, lucky luke mfl

Säsongen hittills har inte varit den allra bästa, mycket pga av skador. Håller med cleasw om att det gnälls lite extra här efter varje förlust och det är möjligt att det finns medgångssupportrar här som det finns hos alla lag. Att det blev extra gnälligt och kritiskt efter förlusten mot AIK var med all rätt. Brynäs samtliga spelare gjorde en svag insats. De förlorade inte för att de mötte ett övermäktigt motstånd, de förlorade inte för att de hade en sämre coach än motståndarna och de förlorade inte för att domaren var partiskt utan de förlorade för att de inte tog i ordentligt och visade den vilja som krävs för att vinna ishockeymatcher mot vilket lag man än möter.
I sådana fall har vi rätt att gnälla!! Vi betalar deras löner, med våra entrépengar bland annat, och då borde de inse att de är tvugna att ge lite underhållning tillbaka.
Självklart är det roligare tongånger nu efter HV-matchen då det blev seger. Efter sju svåra år så kanske det blir slutspel trots allt och det är väl bra om vi åtminstone får tro det i tre veckor framöver tills nästa match.
Sammanfattning: Idrotten är underbar tack vare att det går upp och ner och att det finns motgångar och framgångar.

Lucky Luke: Jag gillade din: "When the going get´s hard, Harder get´s going"!!!
Kommentera