Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #548109

Frågor till medlemsrådet samt Nätverk Brynäs
Jag skulle vilja få lite mer vetskap i vad som händer med medlemsrådet samt Nätverk Brynäs, som enbart supporter samt medlem tilli Brynäs IF samt BSKV
Eftersom jag själv varit i kontakt med medlemsrådet för en månad sedan, så har jag ett par spörsmål.
Enligt medlemsrådet ville ej Brynäs IF diskutera vissa frågor. Någon vecka senare startades Nätverk Brynäs o de för, enligt dem själva, dialog med Brynäs IF. Enligt min åsikt framför de rätt kraftiga åtgärder för att vara med och påverka. Varför pratar Brynäs endast med Nätverk Brynäs (av vad jag fattar med lite tyngre frågor), men inte med medlemsrådet, som representeras av varje supporterklubb inom föreningen,
Efter att ha läst allt material på deras hemsida, blir min följdfråga följande:
Som enskild supporter, vilka skall man vända sig med förslag samt idèer.?
Skall man ta de lättare frågorna med medlemsrådet o de lite tyngre med Nätverk Brynäs?
Vidare vill jag ha lite information till hur kandidaterna till en ev. ny styrelse lägges fram. Får man reda på dessa personers namn innan årsmötet?
Får man som supporters vara med och påverka förslaget med kandidater till styrelsen samt valberedningen.?

Jag önskar att de namn som hittills står med på supportlistan i Nätverk Brynäs även skulle innefatta namnen på de personer som sitter med i respektive supporterklubb o dess styrelse.
Jag anser att detta ger större kraft men förringar inte på något sätt de som redan står med. Anser dock bara att det borde förankrats på ett bättre sätt genom supporterklubbarna.
Kommentera