Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #556653

Sv: Extra Årsmöte!!
GävleLasse: Du undrar varför Du inte hört "massor" från Nätverk Brynäs med tanke på det extra årsmötet. Och Du frågar om det kanske var så att Nätverkets enda syfte var att få in en gubbe i valberedningen. Jag har inte haft möjlighet att samråda med de andra i Nätverket, men här har Du mina synpunkter.

1. Du menar att det är oklart vilka syften Nätverk Brynäs har. Om Du inte redan besökt vår hemsida så föreslår jag att Du gör det; www.stödbrynäs.nu eller www.stodbrynasnu.se Där redogör vi utförligt för Nätverkets sammansättning, bakgrund och syfte. Alla som läst texterna torde ha en glasklar bild av vad vi vill och hur vi arbetar. Det kan liksom inte råda mycket tvivel på de punkterna. Nätverket handlar om maximal öppenhet, kommunikation, interaktion och att stimulera debatt kring Brynäs framtid. Det finns ingen dold agenda eller dolda strategier i vårt arbete. What you see is what you get. Vi tror på den demokratiska processen i föreningen. Visst är väl det ett bra sätt att arbeta?

2. 7-8 timmar efter att Brynäs IF utlyst ett extra årsmöte efterlyser Du "massor" med kommentarer från Nätverk Brynäs. Du är medveten om att vi är mitt i semesterperioden med allt vad det innebär av resor och familjeliv? Och Du inser att Nätverket inte har en stab av heltidsarbetande skribenter? Och Du är förstås med på att det är oklokt att fälla kategoriska omdömen om årsmötets syfte innan alla fakat ligger på bordet? En del bombsäkra, svepande inlägg från Dig och några andra här i GB:en visar tydligt på vikten av att veta sakläget innan man fäller omdömen. Om Du kollar Gävletidningarna idag så får Du sakbesked där.

3. Du antyder att Nätverkets syfte var att få in en ledamot i valberedningen. Du skämtar, eller hur? För Du kan väl inte på fullt allvar tro att Peter Kraemer, Mats Johansson, Micke Petersson och jag satte av all den där tiden på kvällar och helger för att jobba med text och hemsida enbart för att få in Jonas Sundquist i valberedningen? Jonas är en hyvens kille på alla sätt och vis, men fullt så förtjusta i honom är vi nog inte. Nätverkets syfte var, och är, att stimulera en debatt om Brynäs framtidssatsning. Vi vill få styrelsen att tänka i offensiva banor, att våga formulera djärva mål och att arbeta professionellt för att nå de målen. Vi vill få ett närmare samarbete mellan klubb, sponsorer och medlemmar. Alla som tror på öppen dialog och delande av information är välkomna in i den diskussionen.

Nätverkets hemsida kommer att uppdateras när vi alla är tillbaka från sommarledigheten.
Kommentera