Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #568564

Sv: Kaxiga DIF
claesw: Intressant fråga Du tar upp. Jag är inte överhövan förtjust i att ha DIF som förebild för nånting egentligen, men det ligge rmycket i att brynäs behöver en tuff målsättning att samla sig kring. En sådan målsättning ska för övrigt inte bara gälla lagets prestationer på isen utan också--minst lika viktigt--hur vi vill att organisationen runt laget ska arbeta. Alla, precis alla, som arbetar inom Brynäs ska ha en målsättning framför sig. En sådan målsättning preciseras och gör operativ förstås olika i olika delar av organisationen, men ett gemensamt mål är helt avgörnde för att en organisation ska utvecklas.

Brynäs mål, på och utanför isen, bör vara att återta sin ledande position i svensk hockey. Alla inser vad detta kräver på och utanför isen, men något annat mål finns inte, bör inte finnas, som jag ser det. Kansli, marknadsavdelning, klubbdirektör och materialare ska alla känna att det är det som är målet de ska arbeta mot.

Det här är precis de tankar som Nätverk Brynäs presenterar på sin hemsida. Brynäs IF har ett fantastiskt tillfälle att nu, med en ny arena på gång och med egna juniorer på väg in i A-truppen, dra igång Det Nya Brynäs.
Kommentera