Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #591433

Sv: Varför denna respekt?
65selander: Tack för senast!

Som det ser ut nu så är elitserien indelad i två delar. Vi befinner oss på den övre halvan och det viktiga är att vi vinner mot de lag som befinner sig på den nedre halvan. Hemma vinster och att vi kan sno poäng borta är den absoluta nyckeln till att den här säsongen skall gå vår väg.

Att vi skulle spöa Frölunda var nog mer ett önsketänkade, man måste vara realist. Det kändes som att Frölunda hela tiden hade ännu en växel att lägga in. Honken i målet var osäker i sitt agernade och nog tycker jag att han får ta på sig minst ett av målen igår.

Att sedan Lahti gjorde allt han kunde för att hjälpa Frölunda är ju även det en bidragande orsak.

Att han friar i situationen när Frölundaiten misslyckas med att lyfta klubban över honkens huvud när han jagar efter puck in bakom mål. Istället så slår han Honken i huvudet med klubbskaftet, Lahti ser hela situationen och friar.. Är inte en spelare ansvarig för sin klubba? Inte i Lahtis regelbok iaf...

Nu väntar de två viktigaste matcherna hittills den här säsongen. En pinne borta mot TIK och vinst hemma på lördag mot Mora är ett måste. Helst vill jag se två raka vinster.

På lördag så måste bara Korhonen stå för Honken har helt klart ett mentalt underläge mot Mora. Han har aldrig spelat bra mot dessa masar.
Kommentera