Brynäs IF

726392 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #602295

Sv: Linköping - Brynäs 25/10
70 Rodrigues: Det låg i luften. Men det är inte de här matcherna vi skall fokusera på utan det är matcherna mot de lag som vi konkurrerar mot om de sista slutspelsplatserna. SSK, Luleå, Modo,Timrå, Djurgården och Mora. DÄR har du lagen som är hyperviktiga att slå hemma i Gavlerinken och sno poäng av -eller i bästa fall vinna mot på bortais.

Att gå runt att tro at vi skall kunna vinna mot lag som Linköping och Frölunda är att ha för stor tilltro till laget. När vi sen har Boork i båset som gör försök med att försöka tråka ut motståndarna genom att spela ultradefensiv betonghockey, ja då får vi det här resultatet.

Nu vill jag se ett Brynäs som helt sonika skiter i att det vankas förlust på torsdag. Jag vill se ett Brynäs som kommer till Scandiavium och spelar offensiv hockey. Chocköppna matchen i ett rasande tempo och med lite flyt så kan vi få med oss nån pinne, om inte annat så kommer i alla fall självförtroendet tillbaka en smula.

Men det lär inte hända. Boork har en plan och kör efter den utan att avvika, för oss som tittar på finns bara ett alternativ. Titta på och hoppas.
Kommentera