Brynäs IF

726393 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #602458

Sv: Linköping - Brynäs 25/10
GävleLasse: " När vi sen har Boork i båset som gör försök med att försöka tråka ut motståndarna genom att spela ultradefensiv betonghockey, ja då får vi det här resultatet."

Det där stämmer ju inte, och verkar ha blivit ngn sorts mantra härinne allaredan. Igår försökte vi ju med offensivt spel till att börja med, ngt som många efterlyst den senaste tiden. Enligt webbkillarna var Brynäs det enda lag hittills i Cloetta som försökt spela offensivt och inte bara ställa upp sig och vänta. Den enkla sanningen är ju att vi är slitna för tillfället, vilket märks på uppträdandet och det är den största anledningen till att det går trögt.
Vad övriga bortamatcher anbelangar så måste jag säga att den defensiv vi utövat mkt väl har balanserats av en helt Ok offensiv när tillfälle givits.
Kan nog vara så att träningsdosen du talar om börjar sätta sina spår, men det är nog inget att oroa sig för då svackor kommer förr eller senare.
Sannolikt priset vi får betala för att vara som starkast senare under säsongen.
Skulle tro att det är en ganska delikat och inte helt lätt uppgift att lägga upp träningen för att få bäst resultat. Och då har Boorken ändå varit med i gamet ett tag och bör ha rätt bra koll på hur det skall skötas.
Låt oss hoppas att han är rätt ute denna gång....
Kommentera