Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #602644

Sv: Jämn tabell - från plats 5 till 11
brynästigern: Leksand ligger illa till, de måste börja producera en hel del innan de är på säker mark. Frågan är om det är möjligt och på vilkas beskostnad de undviker kvalserien alternativt tar sig till slutspel. Som det ser ut i dagsläget så är Brynäs en av dessa kandidater att kollapsa totalt och halka i tabellen. Men vi ska inte måla fan på väggen än.

Om vi tar oss en titt på kommande omgångar så har t ex Luleå samma svårigheter som Brynäs att vinna på bortaplan. Och Luleå har en hel drös med bortamatcher, mot "lättare" lag visserligen Brynäs inkluderat. Men ändå.

SSK har ju som sagt en ruggigt svårt geografisk grupp där de har massaor av svåra matcher mot Frölunda, Linköping och HV 71.

Detta innebär för Brynäs att de måste vinna matcherna mot lag som Luleå och SSK. Sedan är det givetvis viktigt att vinna mot Leksand och de återstående två matcherna mot DIF.

Om det skall ske med offensiv hockey eller någon annan hockey får vi se. En sak är dock säker, Brynäs måste bli bättre på alla spelsätt och hitta tillbaka till det fysiska spelet.
Kommentera