Brynäs IF

723716 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #605117

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC 29/10
Burberry:
Ja, en härlig seger. Som spelarna själv säger kändes det redan mot Frölunda som att Brynäs var på gång och inte var långt från seger. Ska vi hårt prövade brynäsare våga hoppas att vi ser ljuset i tunneln?

Angående DIF-Timrå så hoppades jag att bägge lagen skulle förlora - det hade varit bäst för Brynäs. Men men, hur ofta blir det som man vill?

Apropå ljuset i tunneln, så var jag med om en otäck upplevelse igår: Jag åkte till Globen för att se just matchen DIF-Timrå, men mest för att surra lite med de nedresta stollarna från Timrå. Självklart ställde jag mig i TIK-klacken men diskret klädd med uppfälld krage längst ner till vänster - intill Skarin, Ernie, Knylan, Jimmy m fl. Jag står och kollar på matchen och så stänker Timrå in 0-2. Vilt jubel. Jag står och halvdrömmer och märker inte de lyckliga medelpadingarna rullat ut en gigantisk overhead-flagga över hela ståplats. När den slutligen rullas ihop igen fastnar flaggan och snurrar in sig kring mig - för ett kort ögonblick förlorar jag kontakten med omvärlden och är helt omsluten av en gigantisk Timråflagga som jag skräckslagen försöker trassla mig ur.

Jag darrar än, en av de mest traumatiska upplevelserna i mitt liv...
Kommentera