Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #608157

Sv: Mora-Brynäs!!!
GävleLasse, 70 Rodrigues: Jag tillhör dem som ännu så länge bara sett de matcher som visats på TV, så mina synpunkter ska ses mot den bakgrunden. Jag har inga som helst problem med Boorks spelsystem. Förra säsongen var försvarsspelet ett enormt problem, både vad gäller spelsystem och bemanning. Nu har vi ett betydligt bättre och tydligare spelsystem, men vi är fortfarande ganska svaga bakåt vad gäller spelarmaterialet. Om/när vi får förstärkningar på backsidan så kan spelet bli mer offensivt. I väntan på det ser jag hellre att Brynäs spelar med en tajt defensiv än att man kör på med full offensiv och får ständiga mål i baken.

Jag tror också att det gäller att ha tålamod med lagbyggandet. Boork har flera gånger sagt att de senaste säsongernas stukade självförtroende inte försvinner över en natt. Lagbygget är både en mental process där det gäller att undvika genomklappningar och en process där man successivt tar in nya spelare i truppen. Det här kommer att ta tid.

Jag är en stor anhängare av Brynäs traditionella anfallshockey, men för Brynäs säsongen 2005/06 är det bättre att vinna med 2-1 än att förlora med 7-5 om ni förstår vad jag menar.
Kommentera