Brynäs IF

723922 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #608257

Sv: Läkerol Arena
Vet ej om detta har varit ute redan på HS men nu är det fastslaget att det blir "Läkerol Arena" (källa www.brynas.se)

Jag tycker namnet är klart gångbart nationellt och internationellt.




Nu är det fastställt, den nya arenan skall heta; LÄKEROL ARENA

  
2005-11-03
 I samband med tisdagens match mot FBK så var repr. från Leaf och dess varumärke Läkerol på plats och tillsammans med repr. från GD så avslutades den namntävling som funnits i Gefle Dagblad under sommaren / hösten. Nu är namnet på den "nya" Arenan fastställt, namnet blir detsamma som det tidigare arbetsnamnet, d.v.s LÄKEROL ARENA.

Grunden till detta är att Brynäs IF och Leaf har ingått ett namnsponsringsavtal, som innebär att Brynäs hemmaarena, från och med 2006 får ett namn med anknytning till Läkerol, ett av Leafs starka varumärken. Läkerol tillverkas på Leafs fabrik i Gävle och har liksom Brynäs mycket starka rötter i Gävle.

- Brynäs IF som förening är 93 år, föreningen har spelat 40 år i högsta serien och har 12 SM Guld.  Vår historia har skapat ett stort värde i vårt varumärke, Brynäs IF, och det är det värdet som gjort det möjligt att bygga en ny arena. Det är ytterst glädjande att vi lyckats knyta till oss Leaf med dess varumärke Läkerol i detta samarbete. säger Anders Hedin, Ordförande i Brynäs IF, i en tidigare kommentar.

Avtalet gäller under en tioårsperiod; 2006-2016, vilket innebär att både Läkerol och Brynäs IF kommer att fira sina 100-årsjubileer under samarbetsperioden.
Den moderna ombyggda arenan, i kombination med en utvecklad organisation, kommer att vara motorn i Brynäs framtida utveckling både sportsligt och ekonomiskt.
En ny arena visar framtidstro och satsning. En ny arena skapar möjligheter
.


Kommentera