Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #609592

Sv: Inga utlänningar säger Boork!!
F.ö tycker jag rubriken på den här tråden är löjeväckande. Boork har aldrig sagt något sådant. Vad han däremot har sagt är att han önskar "tank" till BIF, en grovjobbare som motståndaren tycker är jobbig att möta, ex Ledin, Wernis eller Kåberg. Skulle man dessutom hitta en svensk sådan i allsvenskan är det att föredra framför en utländsk. Sundlöv å andra sidan har tidigare sagt, och visat, att laget letar efter en målskytt.

Det kanske inte är omöjligt att dom hittar en allsvensk tank och en utländsk målskytt på artistkontrakt. Man kan åtminstone drömma :)

Sundlöv nämner f.ö en bytesaffär. Kan det röra sig om någon annan än Almtorp när det gäller forwards vi snackar om då tror ni? Boork som blivit så hyllad för sin fingertoppskänsla att plocka spelare från allsvenskan (Almtuna). Öhrstedt är trots allt rutinerad och har klarat sig bra hittills i den defensiva roll han har i taktiskt styrda Brynäs, konstigt vore det annars. Almtorp då? Han är väl lika osynlig/usel som alla andra allsvenska centrar som besökt BIF (Olsson, Johansson, Wågström osv) och det är underkänt enligt mig. In med Miettinen istället och värva en ytterforward!
Spets säger ni. Okej, han har inte varit bra och det skulle kunna funka att han blev utlånad till AS. Men till skillnad från Almtorp så tror jag på en ES-karriär för Spets. Sandlin må vara usel på jääkligt mycket men är det en sak han har så är det en förmåga att upptäcka unga, lovande spelare som HAR potential...
Kommentera